FAMILIEOPSTELLING

Een familieopstelling geeft nieuw perspectief

Familieopstelling is een krachtige en effectieve methode die snel en zonder veel woorden laat zien wat de onbewuste oorzaak achter ons gedrag is. Ieder mens is onderdeel van het eigen familiesysteem en dus van een groter geheel. Elk systeem heeft daarbij zijn eigen dynamieken. Deze verborgen dynamieken blijken ons gedrag in hoge mate te bepalen en worden in een familieopstelling zichtbaar. Een opstelling helpt om onbewuste patronen en verbanden te zien. De interventies kunnen helpen om blokkades op te lossen en om ons los te maken uit verstrikkingen die in het dagelijks leven belemmerend werken.  

De inzichten die je op doet werken vaak helend en zorgen voor een nieuw innerlijk perspectief, wat positief doorwerkt in jezelf, je relaties, je huidige gezin en op je werk.

'Wat we niet kunnen voelen, kunnen we niet helen.'
~ John Bradshaw

Hoe we werken

Samen met Gerda Post begeleid ik familieopstellingen in Gouda en in Hoofddorp. Kenmerkend voor onze samenwerking is dat we een veilige vertrouwde sfeer creëren waarin we ons goed afstemmen op de vraag en mogelijkheden van de deelnemers.

Wanneer: er staat momenteel nog geen nieuwe datum gepland.

Waar: In de fijne ruimte van Yogabird. Goud Asfalt Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda

Kosten: Vraaginbrenger 120 euro, representant 20 euro

Je bent welkom om je vraag in te brengen en te gaan onderzoeken. Ook als representant kan deelname aan de opstelling je veel brengen.

Saskia Overkamp | Life Coach Gouda

Wil jij een vraag inbrengen of deelnemen als representant? Neem vrijblijvend contact op voor informatie of om je aan te melden.