PRAKTISCH

Tarieven psychosociale therapie

  • 60 min – €95
  • 75 min – €110
  • 90 min – €125

Deze tarieven zijn vrijgesteld van btw

  • betaald door de werkgever: per sessie van  60 minuten €115 exclusief btw

Kennismakingsgesprek

Als je het prettig vindt om eerst kennis te maken en te ervaren of het klikt dan kan dit zowel telefonisch als face to face in mijn praktijk. Hierbij ga ik uit van ongeveer 30 minuten en dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Intake

Individuele coaching start met een intake waarin we jouw vraag verkennen en we het doel formuleren dat jij met de coaching wilt bereiken. Ook maken we een inschatting van het aantal benodigde sessies en plannen we een evaluatiemoment in. Je hebt geen verwijsbrief nodig om je aan te melden.

Bereikbaarheid

De praktijkruimte in Gouda is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. In overleg is coaching op andere locaties ook mogelijk. 

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de hulpverlening te waarborgen ben ik aangesloten bij de NOBCO, de RBCZ en de NVPA en houd ik mij aan de daarbij behorende beroepscodes. 

Zorgverzekering

Indien van toepassing kun je een (gedeeltelijke) vergoeding krijgen vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Werkgeversbudget

Werkgevers hebben doorgaans een budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit budget en dit besteden aan individuele coaching.  Vraag je werkgever naar de mogelijkheden en of hij/zij wil investeren in jouw groei en ontwikkeling. Indien gewenst kan er na de intake een offerte gemaakt worden waarin het belang en doel van de coaching beschreven staat.

Annulering

Bel of mail bij verhindering minimaal 24 uur van te voren een afspraak af zodat de sessie niet tegen het gebruikelijke tarief in rekening wordt gebracht! In de Algemene voorwaarden lees je meer.

 

Om de kwaliteit van de hulpverlening te waarborgen ben ik aangesloten bij