STRESS EN BURN-OUT

"Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg." ~ Albert Einstein

Stress vermindering

Herken jij dit? Dat je niet doet wat je wilt en wel blijft doen wat je eigenlijk niet meer wilt? Last van onrust in je hoofd? Negatieve gedachten en onzekerheid? Het gevoel dat je steeds meer de controle over je eigen leven kwijtraakt? Spanning en moeheid in je lijf? Over je grenzen blijven gaan ondanks dat je weet dat je het rustiger aan moet doen? Opgejaagd en emotioneel voelen? Dan lijkt het erop dat je last hebt van stressklachten, overspannen bent of misschien heb je zelfs al een (beginnende) burn-out.

Verlang je ernaar om:

  • Te leren hoe je spanning en stress kunt loslaten?
  • Stevig op je eigen benen te staan?
  • Energiek te zijn?
  • Rust in je hoofd te hebben?
  • Plezier te beleven aan de dingen die je doet?
  • Zelf de regie over je eigen leven te voeren?

Stress heeft een grote impact op je gezondheid, werkplezier, fysiek, emotioneel en geestelijk welzijn. Je hoeft er geen genoegen mee te nemen, je kunt er iets aan doen!

In de stress en burn-out coaching werken we aan het herstellen van je energie, leren omgaan met stress, emoties en lastige situaties, het onderzoeken van de oorzaken van je klachten, het aanleren van vaardigheden, uitzoeken wat je wél wilt en dit gaan toepassen in je leven en in je werk. Dan gaat je energie weer stromen, en voel je dat het klopt. It makes Sense

Saskia Overkamp | Life Coach Gouda

Hoe we werken

In de coaching wordt gebruik gemaakt van o.a. systeemgericht werken, familieopstellingen, NLP, lichaamsgericht werken, Transactionele Analyse, positieve psychologie, live the connection en oplossingsgericht werken.

Sense coaching en begeleiding maakt gebruik van oefeningen die verder gaan dan alleen praten, waarbij de signalen vanuit het lichaam een belangrijke rol spelen. De aanpak kenmerkt zich door zorgvuldigheid, respect en professionaliteit. Met humor wordt lichtheid gebracht in de zwaarte.

Jij bepaalt het doel. Samen met jou kijk ik wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

Wil jij rust en balans in je leven? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met Sense coaching en begeleiding voor Gouda en omstreken.

Wat zeggen anderen over de individuele coaching