OVER SASKIA

Zacht met kracht

Naast verpleegkunde (A + B) en HBO maatschappelijk werk, heb ik de 3-jarige coachopleiding “professionele communicatie” bij Phoenix Opleidingen Utrecht gevolgd. Aangevuld met o.a. Ambacht van het Hart, Rouw en Ritueel, Systemisch Werk (familieopstellingen), Live The Connection en lichaamswerk.

Vanuit mijn opleidingen heb ik ruime somatische, psychische, sociale en spirituele kennis opgedaan. Ik zie de mens als één geheel, waarbij lichamelijke, psychologische, sociale, en spirituele facetten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden. Deze integrale blik en aanpak komt terug in mijn begeleiding. Met trots ben ik geregistreerd en gekwalificeerd psychosociaal therapeut. Naast mijn praktijk werk ik als bedrijfsmaatschappelijk werkende en extern vertrouwenspersoon.

Naast mijn professionele ervaring heb ik ook veel geleerd van mijn persoonlijke leven. Als harde werker, alleenstaand moeder en mantelzorger heb ik mij lange tijd afgesloten van mijn eigen behoeftes en verlangens. De weg terug naar mijn hart, onderzoekend welke belemmeringen en patronen mijn stress in stand hielden, hebben mij veel geleerd en gebracht. Van hard werken ben ik overgestapt op hart werken. De rust, stevigheid en vertrouwen die mij dit hebben gebracht gun ik iedereen. Daar wil ik je graag bij ondersteunen.

Ik geloof dat ieder mens de antwoorden zelf in zich heeft. Als therapeut kan ik je ondersteunen in het vinden van jouw antwoord. Jij staat daarbij centraal, met jouw vraag, jouw doel en jouw kwaliteiten.

Saskia Overkamp | Life Coach Gouda

Wil jij rust én energie ervaren? Je stress aanpakken? Stapje voor stapje op jouw tempo je doelen behalen?

Sense Coaching en Begeleiding is aangesloten bij: