PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Volg je hart, het klopt voor jou

Sense coaching en begeleiding richt zich op mensen die een stap willen maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Er kan sprake zijn van een directe aanleiding zoals een gevoel van onvrede, je zelfvertrouwen vergroten of een gewenste verandering in je leven. Het kan ook dat er al langer iets sluimert, zoals onzekerheid, het verleden dat je parten blijft spelen, oude patronen die lastig te doorbreken zijn. Als je veel geeft, veel moet, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt dan sluit je hart zich voor je eigen verlangens. Dan weet je soms niet meer wat je zelf wilt of nodig hebt.

'You will never reach your full potential if you
don’t open your heart.' ~ Maya Angelou

Als coach persoonlijke ontwikkeling kan ik je ondersteunen. Welke blokkades, angsten en belemmerende gedachtes kom je tegen?  Wat zijn je echte verlangens? Welke keuzes maak je? Wat wil je in je leven? Als je bereid bent om eerlijk naar alle aspecten van jezelf en je leven te kijken, lastige emoties toe te laten, je onzekerheid te overwinnen en ingesleten patronen te doorbreken, kom je in een proces van persoonlijke groei en bewustwording. Als hier helderheid in komt, gaat het weer gaat stromen en voel je dat het klopt. It makes Sense.

Hoe we werken

In de coaching wordt gebruik gemaakt van o.a. systeemgericht werken, familieopstellingen, NLP, lichaamsgericht werken, Transactionele Analyse, positieve psychologie, live the connection en oplossingsgericht werken.

Sense coaching en begeleiding maakt gebruik van oefeningen die verder gaan dan alleen praten, waarbij de signalen vanuit het lichaam een belangrijke rol spelen. De aanpak kenmerkt zich door zorgvuldigheid, respect en professionaliteit. Met humor wordt lichtheid gebracht in de zwaarte.

Jij bepaalt jouw doel, en samen kijken we wat je nodig hebt om je doel te bereiken

Saskia Overkamp | Life Coach Gouda

Wil jij je persoonlijk leiderschap vergroten? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met Sense coaching en begeleiding voor Gouda en omstreken.

Wat zeggen anderen over de individuele coaching